За Нас

Почетна / За Нас

За Нас

Сместен во Битола, Гранд Централ Хотел располага со ресторан и бар. Хотел со 4 ѕвезди со климатизирани соби, приватен тоалет и бесплатен интернет, исто така располага и со фамилијарни соби.


Во хотелот во секоја соба има биро и дел за седење.

Охрид е на 46 км од Гранд Централ Хотел.

Ние го зборуваме вашиот јазик!

10

Соби

30

Вработени

500

Задоволни клиенти

1

години

Ресторан

Сместен во Битола, Гранд Централ Хотел располага со ресторан и бар. Хотел со 4 ѕвезди со климатизирани соби, приватен тоалет и бесплатен интернет, исто така располага и со фамилијарни соби. 


Во хотелот во секоја соба има биро и дел за седење. 

Охрид е на 46 км од Гранд Централ Хотел. 

Ние го зборуваме вашиот јазик!

Препораки


Great service. Room is clean and very big and with lot ligh. And breakfast. All the best. We will visit again in the future.

Biljana

Guest

Everything was perfect, little heaven on earth the staff was really nice and welcoming, the food was good everything was clean the rooms were cozy.

Anonymous

Guest

Beautiful hotel in the heart of Bitola. Very nice new hotel in central part of Bitola. Very good staff. Beautiful room design, perfect position and staff.

TONI

Guest